Kaksoset

Blogi identtisten kaksosten odotuksesta ja meidän arjen kiemuroista

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Tuntemusten ja tiedon välinen ero

Olen tässä vapaiden aikana ja levätessä huomannut, että kun ihmisellä on aikaa niin on myös paljon ajatuksia. Tulee tehtyä nettiostoksia, selailtua sivuja ja niin edelleen, mutta myös todellisia murheen aiheita tulee ajateltua entistä enemmän.
Useimmiten raskauteen liittyvät tuntemukset, eivät ainakaan helpotu googlen antamalla diagnoosilla, mikä saattaa keskiyön tunteina olla todellakin järkeenkäyvä.

Meillä on kaikilla onneksi kaikki hyvin ainakin tällä hetkellä, yöt muuttuu vähän levottomaksi ja aamut saattaa alkaa oksentamalla, mutta päivä kerrallaan.
Pojat on jo tosi isoja ja potkut mielettömän vahvoja. Välillä on pakko ääneen pyytää pientä rauhoittumista, mutta onhan se ihana tuntea heidät päivä päivältä paremmin <3 Mitään rytmiä meidän pojilla ei kyllä ole. Meininki on varmaan se, että kun toiselta saa potkun päähän niin kosto elää ja sitten alkaa koko mahaa hölskyttävä sota.

Meidän perheen Juhannus meni melko rauhallisesti. Vietimme aikaa lepäillen ja nukkuen pitkään ja illalla kävimme katsomassa kavereita. Heillä meno oli toki riehakaampaa, mutta hienosti me joukkoon mahduttiin. Itseasiassa todella hyvin. En ole koskaan tuntenut siinä porukassa itseäni niin tervetulleeksi,mikä saikin minut ajattelemaan itseäni ja elämääni taaksepäin. Miten paljon olenkaan muuttunut.

Aivan kuten noissa raskauteen liittyvissä epävarmuuksissa, olen myös ollut todella epävarma itsestäni ja kaikesta aina. Jos mielessäni olen ajatellut,ettei minusta pidetä niin saan sen erittäin helposti mielessäni todelliseksi ihan omilla ajatuksillani. Kyllä se ihmismieli on helposti ohjattavissa.
Mutta päivä päivältä omassa elämässä kun kasvaa, niin sitä huomaa, etteivät asiat olekkaan aina niin. Tai sitten niistä ajatuksistaan luopuu. Kaikkia ei voi miellyttää. Eikä pidäkkään.


Sain tänään postista kirjeen, joka sai tämän hormoonihirmun itkemään solkenaan. Kirjekin todisti minulle sen, että kaikella on tarkoituksensa. Luin niitä kauniita sanoja tuhottoman monta kertaa ja mietin mielessäni, että miten ikinä osaisin omat tunteeni kirjoittaa takaisin kirjeiden vastaanottajille. Saatuani vastaukseni kokoon koin todella suurta huojentumista. Miten tärkeätä onkaan selvittää asiat. Ja miten ihanaa olikaan kertoa kirjeessä, että mulla menee hyvin.


Poikkesin hieman aiheestani rakkautta kahdelle,mutta tässä raskauden aikana olen huomannut, että rakkautta voi ja pitää jakaa ympärille.Vilpittömästi tunteensa tuova saa paljon enemmän kuin menettää.Tiedän olen tullut rakkaushöperöksi. Ja hulluksi: tämä epävarma anteeksi-Nieminen laittaa nyt itsestään ja mahastaan nakuilukuvan nettiin. Olen tainnut muuttua vähemmän epävarmaksi-Rinteeksi.

Pahoittelut valas on paljastettu :D 29+5

Hukutusvaatteet ;)


-Sanni
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti